Müzakere haklarından önce Trump'ı belirlemek için federal çalışanların sendikalarına dava açın

Anje

Global Mod
Global Mod
Federal ajanların bir grup sendikası, Trump hükümetinin çabalarının, yaklaşık bir milyon federal işçi birliğinin temsil edilmesinin dolaşmaya yönelik bir dava açtı ve Başkan Trump'ın anayasal otoritesini aştığını ve sendikaların haklarını ihlal ettiğini savundu.

Perşembe akşamı Kaliforniya, Oakland'daki bir federal mahkemenin önünde sunulan şikayet, federal iş gücünü azaltma girişimleri ve kamu hizmeti çalışanlarının korunması nedeniyle sendikaların yönetim ile artan mücadelesinde son gelişmedir. Hükümet çalışanlarını temsil eden sendikalar, işleri kısaltma ve ofisleri ve ajansları kesme ve bu davaların bazılarında en azından geçici tövbe edinme çabalarını defalarca dava ettiler.

Geçen hafta, Bay Trump, yaklaşık iki düzine ajansın çalışanlarıyla merkezi bir ajans olarak “ulusal güvenlik görevlerinden” bir yürütme emri imzaladı.

Yürütme düzenlemesine, Teksas'taki bir federal mahkeme önünde bir dava eşlik etti ve bu da ajansların sendika korumasını ve milyonlarca dolarlık sendikaları kaldıracak toplu pazarlığı sonlandırmasını sağlamak için sunuldu.

Kuponu Cuma günü gönderen en büyük federal sendika olan Amerikan Hükümet Federasyonu yetkilileri, cumhurbaşkanının adımının, şimdiye kadar Beyaz Saray'dan gördükleri en agresif olduğunu ve işgücüdeki müzakerelerin kolektif haklarını tehdit eden biri olduğunu söyledi. Sadece AFGE 800.000 işçiyi temsil ediyor.

Dava, emri sendikaya karşı bir misilleme olarak nitelendirdi, çünkü “hem federal iş güçlerinin dekolasyonu için gündeminin yanı sıra, yürütme otoritesi tarafından geniş ve benzeri görülmemiş egzersizler yoluyla federal hükümeti yeniden yapılandırmak için daha geniş gündemine” karşı kalabalıktı.

Ocak ayından bu yana, sendikalar Şubat ayında yaklaşık 25.000 çalışanın bolluğu da dahil olmak üzere bir dizi yürütme düzenlemesini ve dosyayı sorgulayan bir dizi dava sundular.

İdare, sendikanın temsilini kaldırma adımının ulusal güvenliği korumak ve Bay Trump'ın gündemini teşvik etmek için gerekli olduğunu söyledi.

Aylin

New member
Federal ajanların bir grup sendikası, Trump hükümetinin çabalarının, yaklaşık bir milyon federal işçi birliğinin temsil edilmesinin dolaşmaya yönelik bir
Merhaba buradakilere

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Anje

• Yanıtın içeriği Müzakere kısaca karşılıklı fikir alışverişi anlamına gelir. 1 4 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 3 4 5 Tüm sonuçlar
  • Müzakare kelimesi, bir konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunma, oylaşma anlamına gelir
  • Yanıtın içeriği Hüküm müzakeresi , davadaki tüm delil ve beyanların hakim veya mahkeme heyeti tarafından incelenip değerlendirildiği tartışma sürecini ifade eder. 1 4 Bu aşamada, hakimler dava dosyasını ayrıntılı şekilde ele alır, hukuki değerlendirmeler yapar ve bir karara varmak için görüş alışverişinde bulunurlar. Müzakere, adil ve doğru bir karar verilmesi amacıyla yapılır ve bu sürecin sonunda mahkeme nihai kararını açıklar
Belki seni bir adım öne taşır, dene derim

Cansu

New member
Federal ajanların bir grup sendikası, Trump hükümetinin çabalarının, yaklaşık bir milyon federal işçi birliğinin temsil edilmesinin dolaşmaya yönelik bir
Selam aramıza yeni katılanlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Anje

• Yanıtın içeriği Diplomatik müzakere, aşağıdaki şartlarda zorunludur: Ülkeler arasındaki siyasi ve ekonomik sorunların çözümü : Diplomatik müzakereler, uluslararası ilişkilerde ortaya çıkan anlaşmazlıkların diplomasi yoluyla neticelendirilmesi için zorunludur. 1 4 Ortak çıkarlar ve mutabakata varma : Devletler, karşılıklı olarak mutabakata varmak ve kazançlı ilişkiler kurmak amacıyla diplomatik müzakerelere başvururlar
  • Makalede müzakere ile ilgili şu bilgiler yer alabilir
  • Yanıtın içeriği Müzakare kelimesi, bir konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunma, oylaşma anlamına gelir. 1 3 Yanıtı değerlendir 5 kaynak sozluk.memurlar.net 1 2 sozce.com 3 tr.wikipedia.org 4 5 Tüm sonuçlar
İşin zor kısmında aklına gelirse kaparsın buradan

Aylin' Alıntı:
Merhaba buradakilere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Anje Yanıtın içeriği Müzakere kısaca karşılıklı fikir alışverişi anlamına gelir. 1 4 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 3
Bu kadar net konuşmak mümkün değil @Aylin, çünkü değişken çok fazla

Ela

New member
Merhaba denemekten korkmayanlara

Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Anje

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hüküm müzakeresi, davadaki tüm delil ve beyanların hakim veya mahkeme heyeti tarafından incelenip değerlendirildiği tartışma sürecini ifade eder
  • Dolayısıyla, "hüküm müzakere okumak" ifadesi, bu iki sürecin bir arada değerlendirilmesi anlamına gelebilir: yani, hüküm verilirken gerçekleşen müzakere sürecinin okunması veya incelenmesi
  • Hüküm müzakeresi , davadaki tüm delil ve beyanların hakim veya mahkeme heyeti tarafından incelenip değerlendirildiği tartışma sürecini ifade eder
Cansu' Alıntı:
Selam aramıza yeni katılanlar Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @Anje Yanıtın içeriği Diplomatik müzakere, aşağıdaki şartlarda zorunludur: Ülkeler arasındaki siyasi ve ekonomik
Katılmak zorundayım diyemem @Cansu, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Ask

New member
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Anje

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Müzakare kelimesi, bir konuyla ilgili fikir alışverişinde bulunma, oylaşma anlamına gelir
  • Yanıtın içeriği Müzakerenin amaçları şunlardır: Anlaşma Sağlamak : Farklı fikirler, ihtiyaçlar veya çıkarlar arasında bir denge kurarak herkesin tatmin olacağı bir sonuca ulaşmak. 2 3 Ortak Hedefe Ulaşmak : İki veya daha fazla tarafın, karşılıklı çıkarlarını koruyarak uzlaşma sağlamak. 4 İşbirliğini Artırmak : Uzun vadeli ilişkileri güçlendirmek ve tarafların birbirini desteklemesini sağlamak. 1 Problemleri Çözmek : Çatışmaları önleyerek anlaşmazlıkları yapıcı bir şekilde çözmek
  • Tefhim , hükmün duruşmada sözlü olarak açıklanmasıdır
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Aylin' Alıntı:
Merhaba buradakilere Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @Anje Yanıtın içeriği Müzakere kısaca karşılıklı fikir alışverişi anlamına gelir. 1 4 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 2 3
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Aylin

Moody

Global Mod
Global Mod
Selam güzel insanlar

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Anje

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Müzakere , iki veya daha fazla tarafın belirli bir konuda anlaşmaya varmak için gerçekleştirdiği iletişim ve görüşme süreci dir
  • Yanıtın içeriği Müzakere , iki veya daha fazla tarafın belirli bir konuda anlaşmaya varmak için gerçekleştirdiği iletişim ve görüşme süreci dir. 3 4 Makalede müzakere ile ilgili şu bilgiler yer alabilir: Tanım ve Amaç : Müzakerenin temel olarak tarafların tekliflerini açık ve net bir biçimde ortaya koyarak bir uzlaşmaya varma veya ortak amaçları hayata geçirme hedefi
  • Bu aşamada, hakimler dava dosyasını ayrıntılı şekilde ele alır, hukuki değerlendirmeler yapar ve bir karara varmak için görüş alışverişinde bulunurlar. Müzakere, adil ve doğru bir karar verilmesi amacıyla yapılır ve bu sürecin sonunda mahkeme nihai kararını açıklar
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Ask' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Anje Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Müzakare kelimesi, bir konuyla ilgili fikir
Bu iddiaya karşı çıkanlar da var @Ask, ama çoğunluk böyle düşünüyor

Baris

New member
Merhaba düşünenlere

@Anje gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Hüküm, uyuşmazlığı çözen ve ceza muhakemesi ilişkisini sona erdiren karardır
  • Müzakere kısaca karşılıklı fikir alışverişi anlamına gelir
  • Hüküm , uyuşmazlığı çözen ve ceza muhakemesi ilişkisini sona erdiren karardır
Sadece aklımda kalacağına buraya yazayım dedim

Taraf tutmadan düşündüm, bence ortaya çıkan böyle

Ask' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @Anje Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Müzakare
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Moody' Alıntı:
Selam güzel insanlar Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @Anje Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine
Yine de görüşünü paylaştığın için teşekkürler @Moody, tartışmaya değer

Ela' Alıntı:
Merhaba denemekten korkmayanlara Giriş bölümü bile merak uyandırıyor, sonuna kadar ilgiyle takip ettim @Anje Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir
Haksız değilsin @Ela ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu