ahmetbeyler
Active member
İncirliova ilçesi Zafer Mahallesi’nde yaşayan zihinsel engelli Aslı Özakçakoca, yolda yürürken kese içerisinde altın buldu. Özakçakoca, aldığı keseyi sahibinin bulunması için belediyeye getirerek Lider Aytekin Kaya’ya teslim etti. Belediye, kesenin sahibinin bulunması için anons yaptı. İncirliova Belediye Lideri Aytekin Kaya, örnek davranışı niçiniyle Aslı Özakçakoca’yı kutlayıp, bayramlık elbise ve ayakkabı armağan etti.
‘Aslı’nın gönlü ve yüreği güzel’
Belediye Lideri Aytekin Kaya, “Aslı ilçemiz çarşısının en hoş kızıdır. Çarşıda bulduğu altınları bize getirerek teslim etti. Aslı’nın yüreği ve gönlü hoş. Çarşıda tüm esnaf da onu hayli sever. İnşallah sahibi çıkar bizde ona teslim ederiz. Allah ona uzun ömürler versin” dedi.
Aslı Özakçakoca ise, “Yolda yürürken Sevgi Yolu’nda bir pasajın önünde kese buldum. İçinde kaç altın olduğuna bakmadım bile. Aldım belediyeye getirdim. Sahibinin bulunmasını istiyorum” dedi.
Özakçakoca, Belediye Lideri Aytekin Kaya’ya ikramları için de teşekkür etti.
‘Aslı’nın gönlü ve yüreği güzel’
Belediye Lideri Aytekin Kaya, “Aslı ilçemiz çarşısının en hoş kızıdır. Çarşıda bulduğu altınları bize getirerek teslim etti. Aslı’nın yüreği ve gönlü hoş. Çarşıda tüm esnaf da onu hayli sever. İnşallah sahibi çıkar bizde ona teslim ederiz. Allah ona uzun ömürler versin” dedi.
Aslı Özakçakoca ise, “Yolda yürürken Sevgi Yolu’nda bir pasajın önünde kese buldum. İçinde kaç altın olduğuna bakmadım bile. Aldım belediyeye getirdim. Sahibinin bulunmasını istiyorum” dedi.
Özakçakoca, Belediye Lideri Aytekin Kaya’ya ikramları için de teşekkür etti.