Yeni Zelandalı vekil doğum için hastaneye bisikletle gitti

celikci

Active member
Yeni Zelandalı vekil doğum için hastaneye bisikletle gitti
Yeni Zelanda, doğum yapmaya bisikletle giden milletvekili Julie Anne Genter’ı konuşuyor. Birinci doğumuna da tıpkı biçimde gittiği belirtilen Yeşiller Partili vekil, sağlıklı bir bebek dünyaya getirdi.

‘PEDAL ÇEVİRMEYİ PLANLAMIYORDUM LAKİN…’

Genter, Facebook hesabından yaptığı açıklamada hastaneye bisikletle giderken çekilen bir fotoğrafını paylaşarak, o sırada doğum sancılarının başlamış olduğunu belirtti. Bir saat ortasında doğum yaptığını anlatan Yeni Zelandalı siyasetçi, “Büyük haber! Bu sabah saat 03.04’te ailemizin en yeni üyesini karşıladık. Doğum sancısı çekerken pedal çevirmeyi pek planlamıyordum ancak olaylar o denli gelişti” dedi.

‘YOLA ÇIKTIĞIMIZDA SANCILAR MAKUS DEĞİLDİ’

Genter, “Sancıların saat 02.00’da hastaneye gitmek için çıktığımızda o kadar makûs değildi. Ama 10 dakika ortasında oraya ulaştığımızda, 2-3 dakika ortayla geliyorlardı ve yoğunluğu artmıştı” sözlerini kullandı.

YEŞİLLER’İN ULAŞIM SÖZCÜSÜ

Yeşiller Partisi’nin ulaşım problemleri konusundaki sözcüsü olan ve Facebook profilinde “Bisikletime bayılıyorum” yazan Genter, 2018 yılındaki birinci doğumuna da bisikletle gitmişti.

5 milyon nüfuslu Yeni Zelanda, gösterişten kaçınan siyasetçileriyle tanınıyor. Başbakan Jacinda Ardern de, bakılırsav başındayken doğum müsaadesine ayrılmış, bebeğini üç aylıkken emzirebilmek için bir Birleşmiş Milletler toplantısına götürmüştü. (DIŞ HABERLER)

ALINTIDIR