Virgil van Dijk, Türkiye’ye ileti yolladı

Anje

Global Mod
Global Mod
İngiltere’de FA Cup yarı final maçında Manchester City, Liverpool’a 3-2 mağlup oldu. Heyecan dolu müsabakanın ardından Virgil van Dijk, basın mensuplarıyla bir ortaya geldi.

Liverpool’un Hollandalı savunmacısı van Dijk, Manchester City maçı daha sonrası dikkat çeken tabirler kullandı. Tivibu Spor’a açıklamalarda bulunan Hollandalı oyuncu, maçın kalitesinin pek yüksek olduğunu belirtti.

Virgil van Dijk, karşılaşmayla ilgili “Tansiyon daima yüksek oluyor bu biçim maçlarda, fantastik müsabakalar izletiyoruz ve bunun tarafı olmaktan memnunluk duyuyorum. Dünyanın en yeterli taraftarına sahibiz. Bizim için fazlaca kıymetliler ve her yerden geliyorlar. Zevkini çıkarmamız lazım” yorumunda bulundu.

TÜRKİYE, ÖMER BAYRAM

Tivibu Spor muhabirinin “Türkiye’de epeyce fazla Liverpool taraftarı var. Türk futbolu ve Türk taraftarlar hakkında ne söylemek istersin?” sorusuna ise Van Dijk şu karşılığı verdi:

Tansiyonu yüksek bir ülke. Onlara karşı epeyce kere rakip oldum. Orada oynayan arkadaşlarım da oldu. Jeffrey Bruma ve Galatasaray ‘dan Ömer Bayram üzere… Onları her vakit görmek benim hoşuma gidiyor. Süper bir ülke ve zevkini çıkaran taraftarlar var. Oradaki herkese selamlar.

ÖMER BAYRAM BİLDİRİ GÖNDERDİ

Bu açıklamaların akabinde Ömer Bayram da şahsi toplumsal medya hesabından van Dijk’ı etiketleyerek Love Bro (Sevgiler kardeşim) yazıp, kalp emojisi koydu.

Hollanda doğumlu olan Ömer, daha evvel verdiği bir röportajda Van Dijk’la çocukluk arkadaşı olduğunu söz etmişti.