ahmetbeyler
Active member
Olay, saat 17.30 sıralarında Banga Bandhu Pir Mucibur Rahman Bulvarı’nda meydana geldi. Ö.Ö. idaresindeki araba, teze göre kırmızı ışıkta geçerek kavşağa girdi. Bu sırada başka yoldan kavşağa giren 06 BJ 5854 plakalı arabanın şoförü, uyarmak için korna çaldı. Başka araba şoförleri de korna çalarak kırmızıda geçen şoföre reaksiyon gösterdi. Gelen yansılar üzerine Ö.Ö., aracını yolun ortasında bırakıp bagajdan bir çekiç aldı ve 06 BJ 5854 plakalı arabaya hakikat yürüdü. Ö.Ö., alımlı arabanın açık camından içeri savurdu. Arabasında kalan şoför de camdan tekme atarak çekiç darbelerini savuşturmaya çalıştı. Ö.Ö., çabucak sonrasında da çekiçle arabanın camlarını kırdı. O anlar etraftaki vatandaşlar tarafınca cep telefonu kamerasıyla kayda alındı. Ö.Ö., etraftaki vatandaşların ortaya girmesiyle kuvvetlikle durduruldu. Bu sırada akına uğrayan şoförün arabanın içerisinden cep telefonunu göstermesi üzerine Ö.Ö., arabaya çekiçle yeniden vurmaya başladı. Arabaya ziyan veren Ö.Ö., ondan sonrasında kendi arabasına binip gitti.
‘KÜFREDEREK TAHRİK ETTİ’
Vatandaşların kaydettiği imajlar, toplumsal paylaşım sitesi Twitter’da reaksiyonlara niye oldu. Çok sayıda kişinin yorum yaptığı imgelere ait Ö.Ö. de paylaşımda bulundu. Kendisine küfredildiğini öne süren Ö.Ö., olayla ilgili şunları dedi:
“Kahverengi araç benim. O araçtaki arkadaşın bana ettiği küfürleri bilmeden yayınladığınız görüntü hakkında ve ‘aracın hiç bir kabahati yok’ diye görüntü çeken arkadaşla da ayrıyeten hesaplaşacağız. Orada kırmızı ışıkta geçen bir tek ben değildim, göbekte kilitlenme vardı. Benim sol tarafım aslına bakarsan doluydu. Araçların üzerinden geçebilecek değilse geçemezdi esasen. O da benim önüme gelmiş olacaktı. O arkadaşın beni küfür tahrik ettiğini, etraftaki insanların aslına bakarsan ona reaksiyon gösterdiğini bilmeden bu türlü bana reaksiyon gösteren her insanın?”
‘KÜFREDEREK TAHRİK ETTİ’
Vatandaşların kaydettiği imajlar, toplumsal paylaşım sitesi Twitter’da reaksiyonlara niye oldu. Çok sayıda kişinin yorum yaptığı imgelere ait Ö.Ö. de paylaşımda bulundu. Kendisine küfredildiğini öne süren Ö.Ö., olayla ilgili şunları dedi:
“Kahverengi araç benim. O araçtaki arkadaşın bana ettiği küfürleri bilmeden yayınladığınız görüntü hakkında ve ‘aracın hiç bir kabahati yok’ diye görüntü çeken arkadaşla da ayrıyeten hesaplaşacağız. Orada kırmızı ışıkta geçen bir tek ben değildim, göbekte kilitlenme vardı. Benim sol tarafım aslına bakarsan doluydu. Araçların üzerinden geçebilecek değilse geçemezdi esasen. O da benim önüme gelmiş olacaktı. O arkadaşın beni küfür tahrik ettiğini, etraftaki insanların aslına bakarsan ona reaksiyon gösterdiğini bilmeden bu türlü bana reaksiyon gösteren her insanın?”