Selvi Kılıçdaroğlu: Elektriği kesik 4 milyon aile ile dayanışma ortasında olalım dedik

ahmetbeyler

Active member
Yılbaşında elektriğe yapılan yüksek artırımın geri alınması için kişisel olarak aksiyon yaparak 2,5 aydır faturasını ödemeyen CHP önderi Kemal Kılıçdaroğlu’nun konutunun elektriği bugün dağıtım şirketi olan EnerjiSA takımları tarafınca kesildi.

Kılıçdaroğlu, toplumsal medya hesabında yaptığı açıklamada, “Eşimden az evvel haber geldi, bugün elektriğimizi kesmişler. Buna maruz kalan milyonlar için çıktım bu yola. Bu hareketim bir sivil itaatsizlik daveti değildir. Bir direniştir. Hareketim ülkenin karanlıkta kalan ailelerine, çocuklarına ses olmak içindir” dedi.

Kılıçdaroğlu’nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu da elektriklerinin kesilmesi ile ilgili olarak gazetecilere şu açıklamayı yaptı:

“Alışacağız, atlatırız, o kadar kıymetli değil. Biz aslına bakarsan ödeyemeyecek durumda değildik. Fakat dört milyon aile var elektriği kesik. Onlarla dayanışma ortasında olalım, dedik. O niçinle, atlatacağız. Saat 11 üzere kesildi. Yönetim edeceğiz kıymetli değil.”