Savcı Sayan’dan, Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturasına ait açıklama

DrEMEL

Global Mod
Global Mod
Ağrı Belediyesince, kentte üniversite tahsili bakılırsan öğrenciler için bir restoranda sahur programı düzenlendi.

Sahur daha sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan Sayan, Kılıçdaroğlu’nun faturasını ödemediği için konutunun elektriğinin kesilmesine ait, şu sözleri kullandı:

“TÜRKİYE VE SİYASET İSMİNE ISTIRAP VERİCİ BİR DURUMDUR”

“Biliyorsunuz Kılıçdaroğlu, Türkiye’yi karanlığa sürüklemek için sivil itaatsizlik başlatmıştı lakin bugün kendisi karanlıkta kaldı. Kendisi inat etti. Ben mukavele numarasını öğrenebilirsem bu gece ya da yarın Kılıçdaroğlu’nun elektrik faturasını yatıracağım. Türkiye huzursuz olmasın. Bunu gündemden düşürelim. Siyasetin bu kadar ayağa düşmesi ve bu biçimde küçük şeylerle uğraşması hakikaten ülkemiz ismine son derece ıstırap verici şeyler. Ne yapmaya çalışıyor anlamış değiliz.

Kendisini Gandi’ye benzetiyor. halbuki Gandi şiddeti sonlandırmak için sivil itaatsizlik yapıyordu. Kılıçdaroğlu da şiddeti körüklemek ve milleti şiddete çağırmak için sivil itaatsizlik yapıyor. ‘Devlet yönetimini ele geçireceğim’ diye ortalıkta dolaşan bir beşere bu yakışmaz. ‘Ben önderim, cumhurbaşkanı adayı olacağım’ kelamlarını aklından geçiren bir adamın bu biçimde komik durumlara düşmesi Türkiye ve siyaset ismine ıstırap verici bir durumdur. Farz edin Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı ve bütün vatandaşlar inat etti elektrik faturasını ödemediler. Ne olacak bu ülkenin hali ve iktisadı? Mansur Yavaş’ın başlatmış olduğu askıda fatura vardı. Benim de ikinci ikametim Ankara’da ve ben de askıda faturaya dayanak olacağım. Kılıçdaroğlu’nun faturasını yatıracağım