ahmetbeyler
Active member
Kaza, saat 09.00 sıralarında Emirgan Sakıp Sabancı Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Beşiktaş’tan Sarıyer istikametine giden aracın şoförü, sollama yaptığı sırada karşı taraftan gelen Yıldırım Öztunç‘un kullandığı arabaya çarptı. Çarpmanın tesiriyle otoparka sürüklenen araba ortasında bulunan üç kişi ile çarptığı arabadaki iki kişi araç ortasında sıkıştı. Etraftakilerin ihbarıyla olay yerine itfaiye takımları sevk edildi. Olay yerine gelen gruplar, iki arabada sıkışan 5 kişiyi araçlardan çıkardı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların ömrü tehlikesinin olmadığı öğrenildi.
‘Aşırı hız vardı’
Kazaya karışan araba şoförü Yıldırım Öztunç “Arkadaşlar alkollüymüş, süratle geliyordu. Bizim yolumuza girdi. Ben bu tarafa kaçtım ancak kapıdan girdi adam bize. Biz araçta iki bireydik, arkadaşımın durumu uygun. Öteki araçta bulunan üç kişinin de durumu iyiymiş” dedi. Yaralıların yardımına koşan Ali Şebat “Beyaz araçta çok hız vardı. Karşıdan gelen otomobile vurunca otomobil geri geri kayıp gitti. Bizde yaralılara yardım etmeye çalıştık. Otomobilin ortasında birisi sıkışmıştı. ambulans çağırdık. Geldi aldı ambulans” diye konuştu.
Kaza niçiniyle denetimi olarak verilen trafik, kaza yapan arabanın kaldırılmasıyla olağana döndü.
‘Aşırı hız vardı’
Kazaya karışan araba şoförü Yıldırım Öztunç “Arkadaşlar alkollüymüş, süratle geliyordu. Bizim yolumuza girdi. Ben bu tarafa kaçtım ancak kapıdan girdi adam bize. Biz araçta iki bireydik, arkadaşımın durumu uygun. Öteki araçta bulunan üç kişinin de durumu iyiymiş” dedi. Yaralıların yardımına koşan Ali Şebat “Beyaz araçta çok hız vardı. Karşıdan gelen otomobile vurunca otomobil geri geri kayıp gitti. Bizde yaralılara yardım etmeye çalıştık. Otomobilin ortasında birisi sıkışmıştı. ambulans çağırdık. Geldi aldı ambulans” diye konuştu.
Kaza niçiniyle denetimi olarak verilen trafik, kaza yapan arabanın kaldırılmasıyla olağana döndü.