Pınar Karşıyaka Başantrenörü Sarıca: “F.Bahçe maçında galibiyeti hak ettik”

Anje

Global Mod
Global Mod
Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca Fenerbahçe Beko galibiyetini kıymetlendirdi.

Sarıca, yaptığı açıklamada, dayanılmaz bir çaba ve fevkalade bir maç sonu yaşandığını kaydetti.

Melih Mahmutoğlu’nun bulduğu 3 sayılık basketin akabinde faulle maçı kaybetme noktasına geldiklerini belirten Sarıca, şöyleki konuştu:

“Müthiş bir final yaptık. Maçı kazanmak hakkımızdı. Bu sene yaşanan bir sürü şanssızlığımız vardı. Bu talih topu bizim için tahminen kazanmaktan bile daha kıymetli. Fenerbahçe Beko’yu da tebrik ediyorum. Ağır bir haftadan geliyorlar. Doğal ki epey geniş bir takımları var. Biz alanda gördüğümüz gruba bile şaşırdık. Zira epey farklı oyuncuları ve farklı oyuncuları dışarıda bırakma imkanları var. Onlar da sonuna kadar gayret ettiler. Onlar da galip gelebilirdi lakin sonuçta bu dolu salonda kazanan biz olduk. Tüm ekibimi tebrik ediyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan daha sonra daha kalabalık oynayacağımıza eminim.”

Ligde 16 galibiyet ve 8 mağlubiyeti bulunan Pınar Karşıyaka, 3 Nisan Pazar günü Galatasaray Nef’e konuk olacak.