Müzikçi Kelly Price, hayatını yitirdi

Irina

New member
Mariah Carey, Whitney Houston ile Faith Evans‘ın vokalistliğini yapmış olan Kelly Price, Koronavirüs niçiniyle hayatını yitirdi.

Amerika’nın ünlü müzikçilerinden Kelly Price, virüse yenildi. Ama birtakım raporlara göre, ünlü yıldızın Koronavirüs’ü atlattıktan daha sonra hastaniçin taburcu edildiğini ve kaybolduğunu söylüyordu. Lakin Price’ın avukatı, ünlü müzikçinin yaşadığı Atlanta bölgesinde kaybolduğunun bildirilmesinin akabinde Cuma gecesi inançta olduğunu söylemiş oldu ve ünlü müzikçinin tedavi gördüğünü söyleyerek raporları reddetti.

Ailesi, TMZ’ye Ağustos ayı başlarında hastanedeyken onunla temas halinde olduklarını ve çocuklarının onu birkaç sefer ziyaret ettiğini söylemiş oldu. ondan sonrasında, hastaneye yatırıldıktan 3 hafta daha sonra taburcu edilmişti. Fakat bu durum ailesini hayli şaşırttı zira 48 yaşındaki müzikçinin hala tam olarak güzelleşmediği söyleniyordu.

“Kaybolmadım”

Price, kaybolduğunu düşünen şahıslar için TMZ’ye yaptığı açıklamada; “Asla kaybolmadım. Evimdeydim, hekimler tarafınca görülüyordum. Ailemdeki herkes tam olarak nerede olduğumu biliyordu. Hiç tehlikede olmadım, şu anda tehlikede değilim” demişti.

“Çok acı çektim”

Price hastaniçin yaptığı açıklamada “Bir noktada beni kaybettiler. Birkaç gün daha sonra uyandım ve hatırladığım birinci şey etrafımda duran ve hangi yıl olduğunu bilip bilmediğimi soran hekimlerdi. Öldüm. Ağır bakımda uyandığımı hatırlıyorum. Şu anda epeyce şiddetli bir savaşla karşı karşıyayım. Konsere yeniden hazır olmak için ve sevdiğim kişi yanımda olmadan yapmam gereken çok rehabilitasyon var. İç hasar epeyce acı çektim” demişti.

Kelly Price kimdir?

Tam ismi Kelly Cherelle Price olan sanatçı, 4 Nisan 1973’te Queens, New York City, New York, ABD’de doğdu. Dokuz defa Grammy mükafatı için aday gösterilen Amerikalı bir R&B müzikçisi ve kelam müellifidir. Kelly, Queens, New York’ta çabucak hemen yürümeye başlayan çocukken kilisede müzik söylemeye başladı.

Ocak 1992’de, George Michael ile Madison Square Garden’da profesyonel birinci çıkışını yaptı. Kelly Price, Amerika’nın en tanınan gospel ve R&B yıldızlarından biri olarak kabul edilir. birinci vakit içinderda Mariah Carey, Whitney Houston ve Faith Evans’ın dayanak müzikçisi ve konuk vokalisti olarak ismini duyurmuştur. Sekiz solo albüm vardır. Price, bu biçimdelar yöneticisi olan Jeffrey Rolle, Sr. ile evliydi. 23 yıllık evlilikten daha sonra Kelly, Rolle’den boşanmaya karar verdi. Eski çiftin bir oğlu ve bir kızı var.