Müjdat Gezen, kızı Elif ile birebir sahneyi paylaştı

ahmetbeyler

Active member
Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi Genco Erkal Tiyatro Salonu’nda fiyatsız olarak sahnelenen oyunu, mesken sahibi Yenimahalle Belediye Lideri Fethi Yaşar’ın yanı sıra Türkiye Cumhuriyeti’nin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün kızı Özden Toker de izledi.

Gezen, tiyatro severleri kahkahaya boğdu

Oyunda Müjdat Gezen, uzun vakittir Hollanda’da yaşayan kızı Elif Gezen ile birebir sahneyi paylaştı. Müzisyen Elif Gezen, babasının yazdığı şiirlerden bestelediği müzikleri okudu. Kızına başından geçen komik olayları anlatarak eşlik eden Müjdat Gezen ise Başkentli tiyatro severleri kahkahaya boğdu.

Alkışların bir an olsun eksik olmadığı oyun konuklardan tam not alırken Müjdat Gezen, kalabalık karşısında epey şaşırdığını söylemiş oldu. Yenimahalle Belediye Lideri Fethi Yaşar’ı tebrik eden Gezen, “Oyunu sahnelediğimiz günden bu yana birinci kere bu kadar dolu bir salon görüyorum. 2 bin kişilik salon dolmuş. Fethi Lider 13 yıldır vazifede, daha birçok 13 yıllar diliyorum. Bravo” dedi.

Gecede oyunculara çiçek takdim eden Yenimahalle Belediye Lideri Fethi Yaşar, “Tiyatro Festivali’miz devam ediyor. Birbirinden kıymetli oyuncularımızı sizlerle buluşturuyoruz. Yenimahalle, Cumhuriyet’in ilçesidir. Sanata ve Sanatkara paha veren bir anlayışla yönetilmektedir. Tek yol Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bize gösterdiği yoldur. Bu yolda daima birlikte yürümeyi sürdüreceğiz” dedi.