LaMelo: “Başarıdan, bir pivot uzaktayız!”

Anje

Global Mod
Global Mod
Charlotte Hornets yıldızı LaMelo Ball, Hornets’ın Doğu Konferansı’nda tesirli bir grup olmaktan “bir pivot uzakta” olduğunu söylemiş oldu.

SLAM mecmuasından Franklyn Calle ile yaptığı röportajda Ball, Charlotte’ın Doğu’daki üst seviye kadrolar içinde yer almak için bir pivota muhtaçlık duyduğunu deklare etti:

“Anahtarlar büsbütün bana geçtiğinde, işler değişecekmiş üzere hissediyorum. Lakin bu biçimdea kadar yapmam gerekeni yapmayı sürdüreceğim ve her maçımızı kazanmaya oynayacağım.

Palavra yok, oynadığımız her maçta yaptığımdan daha fazlasını yapabileceğimi hissediyorum. Her şey, tüm oyunu okuyabilmekten ve her insanın birebir frekansta olmasından geçiyor. İstikrar da kıymetli. Tüm bunlar netleştiğinde, bence âlâ olacağız.

Şampiyonluk kazanana dek başarılı olduğumuzu söyleyemeyiz. Lakin hem de, her yıl üstüne koyarak ilerlemek de kıymetli.

Geçen yıl play-in’e kalmıştık. Bu yıl ise umarım playofflara kalır ve birinci çeşidi kazanabiliriz. O noktadan da yükselmeye devam ederiz. Bana kalırsa başarılı olmaktan, boyalı alanı koruyacak, ribaund alacak ve topu bana verip işe koyulmama yardımcı olabilecek bir pivot kadar uzaktayız.”

LaMelo, dönemde 20.0 sayı, 6.8 ribaund ve 7.4 asist ortalamalarına sahip.