Kılıçdaroğlu’nun karanlıktaki 7 günü: Vatanı satanlarla uğraş sert olur

ahmetbeyler

Active member
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, toplumsal medya platformu Twitter üzerinden bir paylaşımda bulundu.

Kılıçdaroğlu, paylaşımında, “Ülkemin fakirleri, yok sayılanları için bir yola çıktım. Halkımızı aydınlığa çıkarma yoludur bu. Yedi karanlık gecede, gayretimin sıradaki adımlarını düşündüm. Kolay olmayacak biliyorum. Fakat şunu da herkes bilsin: Vatanı satanlarla uğraş sert olur” tabirlerini kullandı.

Ülkemin yoksulları, yok sayılanları için bir yola çıktım. Halkımızı aydınlığa çıkarma yoludur bu. Yedi karanlık gecede, mücadelemin sıradaki adımlarını düşündüm. Kolay olmayacak biliyorum. Ama şunu da herkes bilsin: Vatanı satanlarla mücadele sert olur. https://t.co/yFowgFYo9A

— Kemal Kılıçdaroğlu (@kilicdarogluk) May 4, 2022

Paylaşımına bir de YouTube linki ekleyen Kılıçdaroğlu, görüntüde elektriğinin kesildiği 7 günlük süreci özetledi.

Video, “Birimiz karanlıktayken hiç birimiz aydınlıkta değiliz” sözlerinin yer olduğu bir kapakla başlarken kapakta Kılıçdaroğlu’nun karanlıkta elinde gaz lambası tuttuğu bir görsele yer verildi.

Videoda Kılıçdaroğlu’nun elektriğinin kesildiği 7 günlük süreçten kesitlerin olduğu görüntüde, elektrik borcunu ödeyemediği için karanlıkta elektriksiz yaşayan ailelere yaptığı ziyaretlere de yer verildi.

Videoda Kılıçdaroğlu ailesinin elektrikleri yokken nasıl vakit geçirdiklerine yer verilirken Selvi-Kemal Kılıçdaroğlu çiftinin gaz lambalarının ışığında sohbet edip kitap okudukları görülüyor.

Bunların yanısıra bir daha Kılıçdaroğlu ailesinin bu süreçteki günlük hayatlarından kesitler de paylaşıldı. Kemal Kılıçdaroğlu’nun gaz lambası ışığında tıraş olması ve eşi Selvi Kılıçdaroğlu’yla birlikte yemek yemesi dikkat çekti.