Jorge Viegas: “Türkiye’deki tertip inanılmazdı”

Anje

Global Mod
Global Mod
Milletlerarası Motosiklet Federasyonu (FIM) Lideri Jorge Viegas, Türkiye’nin memleketler arası yarışları organize etmede başarılı bir ülke olduğunu söylemiş oldu. Jorge Viegas yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanlığı himayelerinde Afyonkarahisar’da düzenlenen Dünya Motokros Şampiyonası’na birinci defa katıldığını belirtti.

“TÜRKİYE’DE BÜYÜK KAPASİTE VAR”

Türkiye’nin Afyonkarahisar’da epey başarılı bir tertip gerçekleştirdiğini aktaran Viegas, “Kentin yöneticileri muhakkak ki hayli emek vermiş. Tertibi epey başarılı ve profesyonel buldum. Türkiye’nin hayli daha büyük etkinlikler yapabileceğini düşünüyorum. Bu kapasite var.” diye konuştu.

“TÜRKİYE’Yİ DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Türkiye’ye birinci kere 15 sene evvel bir kongre kapsamında geldiğini anlatan Viegas, şunları tabir etti:

“Ancak bir motosiklet yarışına ve Afyonkarahisar’a birinci defa geliyorum. Tüm atletlerin performansı epey âlâ. Türk atletleri da hayli beğendim. Daha evvelde Kenan Sofuoğlu, Toprak Razgatlıoğlu’nu tanıyorum, epeyce güzel bir sportmenler. Onları takip eden yeni ve dinamik neslin da geldiğini görüyorum. Bu gençlerin ilerde epeyce daha başarılı olacaklarına inanıyorum. Türkiye’yi ve bu manada gelecekte de desteklemeye devam edeceğiz. Türkiye ismine her şeyin epeyce daha hoş olacağına inanıyorum. Buradaki seyirci ortamını da epey beğendim. İlgileri için kendilerine ve Türk yöneticilerine teşekkür ediyorum.”