JD Vance, Beyaz Saray sırasında Ohio eyaletinin kupasının düşmesine izin veriyor

Anje

Global Mod
Global Mod
Başkan Yardımcısı JD Vance, Pazartesi günü Beyaz Saray'ın çimlerinde bir etkinlik sırasında ulusal şampiyona kupasının kolej futbolu playofflarına izin verdi ve daha sonra sosyal medyaya yayıldıktan sonra güldüğü bir şey.

Tören Master Ohio State Buckeyes'in sonunda sona erdiğinde, Ohio eyaletini tamamlayan Ohio'dan eski bir senatör olan Bay Vance, sahnede bir masada olan kupayı yükseltmeye çalıştı.

Geri koşan bir Buckeyes olan Treveyon Henderson, yardım etmek için girdi ve Bay Vance üssü yükselttiğinde kupanın ucunu aldı. Adamlar masadan çıkardığında, kupa iki parçaya ayrıldı ve Bay Vance yere düşen üssü düşürdü. Bay Henderson ve başka bir oyuncu kupayı yakalamayı başardı.

Kolej futbol playofflarının web sitesine göre, kupa ayrı bileşen-bir 12 inç bronz taban ve 24 karat altın, bronz ve paslanmaz çelikten oluşan 26 ve yarım inçlik bir kupadan oluşur.

Birlikte, parçaların 50 kilo ağırlığında, Ohio'daki atletik departmanın Ocak ayında sosyal medyada, Buckeyes Notre Dame unvanını yenmesinden üç gün sonra.

Üs düştükten sonra, bazıları kalabalığa havaya uçarken, diğerleri güldü veya alkışladı. Bay Vance, sosyal medyadaki olay hakkında şaka yaptı.

“Kimsenin devletten sonra kupayı almasını istedim, bu yüzden kırmaya karar verdim,” dedi Bay Vance.

İlk Kupa Şampiyonası'nın talihsizliği neredeyse hiç değildi.

2006 yılında, tenis yıldızı Maria Sharapova ABD Açık'ı kazandıktan sonra, kupanın ucu onu başının üzerinden kaldırdığında batırdı. (Spiker Dick Enberg, gecenin ilk gündelik hatası olarak adlandırdı.)

Real Madrid Futbol Kulübü, 2011 yılında Copa del Rey zaferini Barcelona'ya karşı kutladığında, bir oyuncu kupayı kupa boyunca koşan ve parçalara ayıran açık bir çift katın üst seviyesinden izin verdi.

Ve iki yıl önce, Macar Grand Prix'sinden sonraki bir törende, İngiliz yarış şoförü Lando Norris sahnede bir masaya bir şişe ışıltılı şarabı vurdu ve yarış kazananı Max Verstappen'in kupasını gönderdi ve yere düştü.