İstek Kayaalp’in 11. Avrupa şampiyonluğu ailesini gururlandırdı

Anje

Global Mod
Global Mod
Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda grekoromen tarz 130 kiloda altın madalya kazanan ulusal güreşçi İstek Kayaalp, ailesini gururlandırdı.

Final karşılaşmasını konutlarında televizyondan izleyen İstek Kayaalp’in anne ve babası, hem büyük bir heyecan yaşadı birebir vakitte ulusal güreşçinin altın madalyayı kazanması için dua etti.

Anne Sevgi Kayaalp, final maçını izledikten daha sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, epeyce memnun ve heyecanlı olduğunu söylemiş oldu.

Daima dua ettiğini belirten Sevgi Kayaalp, “Sevdiklerine altın madalya ile dönüyor. Şu an epeyce heyecanlıyım. Eslem Fatma’ya yardım ediyor. O yavrumuz da inşallah şifa bulur ve oğlum daha memnun olur. Allah o çocuğumuzun annesine babasına sabır versin.” dedi.

Oğlunun bütün maçlarından epeyce heyecanlı olduğunu anlatan anne Kayaalp, “Oğlumun maçları yaklaştığında, başımda daima İstek oluyor, iş dahi yapamıyorum, daima dua ediyorum. Bayrağımız dalgalandırsın, İstiklal Marşı’mızı söyletsin diyorum. Allah, oğlumun gücünü, kuvvetini artırsın.” diye konuştu.

Baba Kelami Kayaalp de oğlu ile gurur duyduğunu, 11. madalyayı alarak bütün Türkiye’yi sevindirdiği tabir etti.

Öte yandan Yozgat Valiliği de İstek Kayaalp’in final maçı için Cumhuriyet Meydanı’na dev ekran kurdu.

Vali Ziya Polat, Belediye Lideri Celal Köse ve epey sayıda vatandaş ulusal güreşçinin maçını dev ekrandan izledi.