İşte Trump'ın son eylemlerinin 6 seçmeni düşünüyor

Anje

Global Mod
Global Mod
Haberler sonuncusu, Başkan Trump'ın ikinci döneminin ilk 100 gününde bir grup seçmenle konuşmasından bu yana işler yavaşlamadı.

Tarife politikası daha fazla ekonomik belirsizlik ve durgunluk korkusu ekmiştir. Cumhurbaşkanı ayrıca, 200'den fazla göçmenin El Salvador'a sınır dışı edilmesini duraklatmaya çalışan bir hakimin göreve başlamasını istedi. Ve Gazze'ye ölümcül İsrail roket saldırıları vardı. Seçmenlerin bölünmüş bir ülkeyi yansıtan çok farklı tepkileri vardı.

“Benim gibi insanlar cüzdanımızın sıkılaştırılmasından bahsediyorlar.”

Veronica McCloud, 63, Charleston, SC'den

Emekli bir öğretmen olan Veronica McCloud ve Kamala Harris destekçisi açık kalmaya çalıştı – hatta federal hükümetin kesmesi gerektiği konusunda anlaştı.

Sonra benzer bir konuya sahip olduğu çarpmalar geldi: yeterli açıklama olmadan sert eylem.

Federal çalışmalarda kitlesel kesintiler ve hükümet sahtekarlığı ve atık iddiaları hakkında ayrıntıların eksikliği konusunda hızla hayal kırıklığına uğradı.

Bayan McCloud, Sayın Trump'a sınır dışı edilme mahkemesi komutlarına karşı açık bir çelişki olarak gördüklerinden de endişeliydi. “Bence hakimin talimatlarını takip etmelisin. Yapmam gerekecekti” dedi. “Bence bu bizim sivil görevimiz.”

Ancak en büyük korkuları enflasyona ve belirsiz ekonomiye odaklandı ve Bay Trump'ın yeni ticaret politikası tarafından kısmen sıkıldı. Stratejisinin uzun vadede çalışıp çalışmayacağından emin değildi ve ülkenin kendinizi bir durgunluğa daldırabileceğinden korkuyordu.

Bayan McCloud, harcama alışkanlıklarınızı kalıcı bir emeklilik geliri ile yeniden düşünmektedir. Daha ucuz et ve atıştırmalıklar almaya başladı ve evde daha fazla pişirdi. Ve benzin kurtarmak için arkadaşları ziyaret etmek ve bunun yerine telefonla yakalamak için günlük gezileri iptal etti.

Bay Trump'ın Amerikan halkının ne gibi zorluklarının sevdiği “oldukça açık” olmadığını söyledi.

“İyi giden insanlar bunu halledebilirler – ama benim gibi insanlar cüzdanlarımızın sıkılaşmasından bahsediyorlar,” dedi, “bu korkuya neden oluyor.”

– Audra DS Burch

“O sadece suya adım atmıyor.”

Dave Abdallah, 59, Dearborn Heights, ben.

Beyaz Saray'ın İsrail hükümetini talep edebileceğine inandığını belirterek, Gazze'de 400'den fazla kişiyi öldüren bir düşmanlık isteyebileceğine inandığını belirtti.

Bir emlakçı olan Bay Abdallah, Bay Trump'ın neden Kanada ve Meksika gibi müttefiklerle İsrail'e aynı baskı yapamayacağını görmedi.

Savaş, Başkan Joseph R. Biden'in Jr. İsrail'i desteklediği gibi, Yeşillerin adayları Jill Stein için sesi olan Bay Abdallah'ı itti. Bay Trump'a oy verdiğini, ancak işleri daha iyi ele aldığı sırdaş olmadığını söyledi.

Bu hafta, haklı olduğunu kanıtladı.

Bay Abdallah'ın şimdiye kadar sevdiği, ayrılmış da olsa, önlem alması. “Sadece suya adım atmıyor.”

Ancak Bay Abdallah, Bay Trump'ın federal mahkemeye karşı mücadelelerini sevmiyor ve Orta Amerika'ya göçmenlerle yapılan uçuşların havanın ortasına dönmediğini ve bir düzenlemeye karşı çıkmadığını buldu. İdare, siparişin geç olduğunu söyledi.

Yetkili, “Bir başkan, hakim ya da senatör ya da bir Kongre üyesi veya bir Kongre üyesi yasaların üstünde veya ülkenin üzerinde yattıklarını düşünüyorsa, bu yanlıştır.” Dedi.

Bay Abdallah özellikle tarifelerin otomotiv endüstrisi ve Michigan ekonomisi üzerindeki etkileri konusunda endişe duyuyor.

“Tarifeler çok aşırı” dedi.

– Kurt Streeter

“İtiraz ettiği için hala gemide değilim.”

Darlene Alfieri, 55, Erie, PA.

Darlene Alfieri'nin çiçek dükkanındaki cam vazoların çoğu Çin'den geliyor, böylece tarifelerin ilk etkilerini biliyordu. Daha yüksek maliyetler yüzde 10'luk bir zammı “çok fermente etmiyor”, ancak insanlardan kullanılmayan vazoları iade etmelerini istediği için fiyatları düşük tutabiliyor.

Bunların hiçbiri ideal değildi, ama aynı zamanda statüko değil, diğer birçok ülkenin ticaret politikalarında ABD'den yararlandığını düşündüğünde.

Trump'ın tarifeleri hakkında “Bence ele almak istediği şeylerin ele alınması gerekiyor,” dedi. “Hala hitap ettiği için hala gemide değilim çünkü yeterince hassas, ayrıntılı bilgi verdiğinize inanmıyorum. Ayrıntılara ihtiyaç duyan bir insanım.”

Bayan Alfieri, kurbanların gerekli olduğunu anladığını ve kısa vadeli bozukluklara dayanmaya hazır olduğunu söyledi. Ancak ülkenin ne için olabileceği konusunda biraz daha iletişimi memnuniyetle karşılayacaktı.

“Bence daha iyi yapacak, ama bence daha iyi hale gelmeden daha da kötüleşiyor” dedi. Belki daha kötü değil, açıkça ortaya koydu, ama ülke kesinlikle farklı olurdu. Ve bazen, büyük değişikliklerin iyi mi yoksa kötü mi olduğunu hemen bilmek zor.

Ancak demokrasi ile ilgili iyi olan şey, ülkenin konuyu dört yıl içinde değerlendirmesidir. “Yeniden değerlendirebilir ve” Tamam, bu şeyler yaptı, “dedi.

– Campbell Robertson

“Yaptığı her şey ve her şey, buna karşı. Muhtemelen beni her şeyden çok rahatsız ediyor.”

Perry Hunter, 55, Sellersburg, Ind.

Perry Hunter için insanlar, Bay Trump'ın sadece onu sevmedikleri için son eylemlerinden öfkelendi, Bay Trump'ın anayasaya aykırı veya gereksiz bir şey yapması değil.

“Bölüm güçleniyor çünkü ona karşı çıkanlar duygusal olarak yatırım yapıyor ve yaptığı her şey buna karşı.” Dedi. “Bu muhtemelen beni her şeyden çok rahatsız ediyor.”

Bir lise öğretmeni olan Bay Perry, Bay Trump'ın bir Venezüella çetesinde olmakla suçlanan üyeler de dahil olmak üzere yaklaşık 200 kişi de dahil olmak üzere, bir hakimin emirlerine karşı son zamanlarda sınır dışı edilmesine gri alanların olduğunu savundu. Bay Hunter, sınır dışı edilenlerin büyük olasılıkla uygun bir prosedür almadığı gerçeğiyle başa çıkmak zorunda olduğunu ve hükümetin ayrıntılar hakkında şeffaf olması gerektiğini ekledi, böylece halkın yanlış bir şey yapıp yapmadığını düşünebilmesi için.

Bay Trump'ın hakimlere karşı çıkmaması gerektiğine sıkı sıkıya bağlı kaldı çünkü güçler ayrılması önemliydi. Başkan “anayasal yapmak” zorunda kaldı.

Ancak, Bay Trump'ın haklı olduğunu hissettiği anlar vardı. Bay Hunter, Propalestin protestoları göz önüne alındığında, hükümetin Columbia Üniversitesi'ni finansal olarak nasıl cezalandırdığını görmeye teşvik edildiğini söyledi. Hükümet hükümeti öğrencileri ve öğretim üyelerini anti -Semitik şiddet ve tacizden korumamakla suçladı.

Bay Trump'ın üniversiteye federal hibeler ve sözleşmelerde 400 milyon ABD doları iptalinin mantıklı olduğunu düşündüğünü söyledi. (Cuma günü, Columbia hükümetin en kapsamlı gereksinimlerinin çoğunu vermeyi kabul etti.)

“Başkan Trump'a izin veren şeylerden biriydi çünkü ayrımcılığı sevmiyorum” dedi.

– Juliet Macur

“Bu ülkenin güzelliği ne olursa olsun, herkesin adil bir şansı var.”

Hamid Chaudhry, 53, Reading, Pa.

Seçimden sonraki haftalarda Hamid Chaudhry, faaliyet gösterdiği çiftçi pazarında dikkate değer bir trafik kaydetti. Bu harcama, Bay Trump'a oy verme kararını yoğunlaştırmaktı.

Ancak yaya trafiği düştü ve insanlar Aralık ve Ocak aylarında olduğu kadar harcamadılar.

“Bu biraz endişe verici, ama kader ve karanlık değil,” dedi Bay Chaudhry. Beklemeye ve görmeye hazırdı.

ABD'nin uzun zamandır diğer ülkelerin ticaret uygulamaları tarafından sömürüldüğüne ve bu bir durgunluk riski anlamına gelse bile zamanla zorlaşmanın iyi olduğuna inanıyordu. “Bu bir tavuk oyunu,” dedi.

Ancak Bay Trump'ın mali yönetimine olan güveni kalırken, göçü hakkındaki endişeleri de devam etti. Her ne kadar genel olarak Bay Trump'ı desteklemesine rağmen, Bay Chaudhry, El Salvador'daki göçmen sayısının Venezüella çetesinin üyesi oldukları suçlamasını reddetmeden bir hapishaneye gönderildiği haberinden endişeliydi.

“Bu ülkenin güzelliği ne olursa olsun, herkesin adil bir şansı var” dedi.

– Campbell Robertson

“Yasanın üstünde değil.”

Tali Jackont, 57, Los Angeles'tan

Hamas tarafından hala düzenlenen düzinelerce İsrail rehinesinin geri dönüşü, Los Angeles'ta İsrail'de büyüyen bir eğitimci olan Tali Jackont için özellikle endişeleniyordu.

Bay Trump'ın yakın zamanda Beyaz Saray'da serbest rehineleri düzenlediğini ve onlara belirli bir endişe gösterdiğini tahmin etti.

Bununla birlikte, Bay Trump'ın yangın söylemini, onunla çeliştiği İsrail'den Başbakan Benjamin Netanyahu gibi Hamas ile daha sonra ateşkesi kırdı.

Bunların hiçbiri gerekli değildi, dedi Bay Jackont, Orta Doğu'ya barış getireceği umuduyla Bay Trump'ı kısmen umuyor. Ve rehinelerin her zamankinden daha fazla risk altında olabileceğini hissetti.

Başkan ayrıca diğer konulardan da endişe duyuyordu. Örneğin, Bay Trump'ın kendisine karşı hüküm süren yargıçları nasıl havaya uçurduğunu zor buldu.

“Yasanın üstünde değil,” dedi.

Ancak Bayan Jackont, federal hükümeti rasyonelleştirme çabalarına veda etti ve eğitim sistemini geliştirme adımlarında iyi hissetti.

Ve ekonomi?

“Ona güveniyorum,” dedi, cumhurbaşkanının “ekonomi hakkında diğer alanlardan daha fazla bildiğine” inandığını da sözlerine ekledi.

Bay Jackont, Bay Trump'ın planları önemli bir yavaşlamaya yol açarsa kabul edebileceğini söyledi – ancak çok uzun değil. Ekonominin yıllar önce ilk hükümeti boyunca savaşmaya başladığını fark etti.

Ancak bir durgunluk üç yıl sürerse, örneğin, farklı hissederdi.

“Çok hayal kırıklığına uğrayacağım,” dedi. “Süper iltihap. Yani, harika, harika, harika.”

– Kurt Streeter