İngiltere’de bir erkek bilboard’larla eş arıyor: Beni görücü yöntemi evlilikten kurtarın

celikci

Active member
İngiltere’de bir erkek bilboard’larla eş arıyor: Beni görücü yöntemi evlilikten kurtarın
Muhammed Malik isimli 29 yaşındaki finans danışmanı, reklam panolarına, “Beni görücü yolu evlilikten kurtarın” sözüne yer verdi.

WEB SİTESİ KURDU

BBC Türkçe’de yer alan habere göre bu konsepte karşı olmadığını belirten Malik, kendisi tarafınca birilerini bulmanın önceliği olduğunu söylemiş oldu. Bugüne kadar eş arayışı sonuçsuz kalan Malik, ilan kapsamında kendisine “findmalikawife.com” (Malik’e bir eş bulun) isimli bir web sitesi de kurdu. Cumartesi günü reklam panolarında yayımlanan ilanın akabinde yüzlerce ileti aldığını belirten Malik, “hemen çabucak iletileri okumaya fırsatım olmadı. Birazcık vakte gereksinimim olacak. Bu kısmı düşünmemiştim” dedi.

‘ÇÖPÇATAN TEYZELER VE FLÖRT UYGULAMALARI BAŞARISIZ OLDU’

Reklam panolarına ilan vermedilk evvel bayanlarla tanışmak için birkaç yol denediğini belirten Malik, şunları söylemiş oldu: “Ben Pakistan köklerine sahibim. Bu yüzden bize söylenen birinci şey teyzelerin gücüdür.” Fakat Malik bu yolun de işe yaramadığını tabir etti.

Ardındansa kimi flört uygulamalarını da denediğini, bunlar sonucunda birtakım flörtlerinin de olduğunu tabir eden Malik, ‘bunların kendisini garip hissettirdiğini’ lisana getirdi. En nihayetinde ise Malik, bir arkadaşı tarafınca ortaya atılan, “Kendi reklamını yapsana” teklifini takip etti: “En berbat ne olabilir ki diye düşündüm ve yaptım.”

‘REKLAMA ANNEMİ İKNA ETMEK ZORDU’

Kelam konusu reklam panoları 14 Ocak’a kadar Malik’in ilanlarına konut sahipliği yapacak. Malik bu mevzuda ailesinden takviye alsa da, “İlk başta annemi ikna etmek biraz zordu” diye bir itirafta da bulundu. Malik, ülkü eş tarifini ise şu sözlerle yaptı: “Müslüman inancını paylaşmalı ve aile ile ayak uydurabilmeli.”

ALINTIDIR