Hande Fırat ve Şahan Gökbakar içinde toplumsal medyada ‘kira’ tartışması

DrEMEL

Global Mod
Global Mod
Türkiye’deki hayat pahalılığı, konut ve kira fiyatlarında da ziyadesiyle hissediliyor. Ülkede yeni bir mesken almak yahut kiralık bir mesken bulmak, günden güne zorlaşıyor. Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, konut krizi tartışmasında, “Ayılmanızı bekliyorum” diyen komedyen Şahan Gökbakar’a karşılık verdi.

Hande Fırat, program öncesi Twitter hesabından takipçilerine, “Ev fiyatları ve kiralar !!! Niçin bu kadar yüksek ? Cevaplarınızı bekliyorum” diye sormuştu.

“AYILMANIZI BEKLİYORUM”

Şahan Gökbakar ise Fırat’ın bu paylaşımını alıntılayarak şu notu düşmüştü:

“Ben de epey şaşırdım nitekim…Şaşkınım şu an! niye bu kadar yüksek gerçekten? Cevapları bekliyorum, ancak ne olur saçma sapan iktisat berbat, Araplar konut alıyor, enflasyon yüzde 140 falan diye mecnun saçması şeyler yazmayın arkadaşlar! niye yüksek ya deliriceeem?!? Ayılmanızı bekliyorum.”

FIRAT CEVAP VERDİ

Fırat, Gökbakar’a Twitter hesabından şu cevabını verdi:

“Sevgili Şahan baya eski tanışıyoruz. Kaçırdıysan dün programda tartıştık. Gelen yorumları okuyorum. Keşke sen de atsaydın. Çıkan sonuçları merak edersen; hammadde yüksek, enflasyon yüksek, arz yetersiz, kriz devirlerinde en yüksek artış konutta oluyor.

Kiralara tüm bunların yanısıra uçan mesken sahibi isteklerini de ekleyebilirsin.”

Ben de çok şaşırdım gerçekten…Şaşkınım şu an! Neden bu kadar yuksek hakkaten? Yanıtları bekliyorum, ama nolur saçma sapan ekonomi berbat, araplar ev aliyor, enflasyon %140 falan diye deli sacmasi seyler yazmayin arkadaslar! Neden yüksek ya deliriceeem?!?
🤣
Ayılmanızı bekliyorum https://t.co/7EE5mwY8pM

— Şahan Gökbakar (@sgokbakar) April 22, 2022