Hadise Adalet Bakanı’na seslendi: Özel hayatıma tecavüz ediyorlar

ahmetbeyler

Active member
Kısa müddet evvel Mehmet Dinçerlerle nikah masasına oturan ve ayrılıkları epeyce konuşulan müzikçi Hadise kendisi hakkında yapılan yorumlara isyan etti. Yargıya seslenen Hadise, “magazin söylemiş olduğiniz şey insanları tehdit etmek değildir” dedi.

Sosyal medya hesabından uzun bir açıklama yapan Hadise isim vermeden Seren Serengil‘in kendisi hakkındaki argümanlarına da yanıt verdi. Seren Serengil, geçtiğimiz günlerde dişçiye gittiği öğrenilen Hadise’nin aslında tıpkı binada bulunan bayan doğum uzmanına gittiğini sav etti. Ünlü isim, Hadise’nin girdiği apartmanın bayan doğum uzmanlarıyla ünlü olduğunu ima etti.

Kürtaj argümanına karşılık verdi

Açıklamasında bu argümana da karşılık veren Hadise, kendisinin bir küme tarafınfan uzun müddettir taciz edildiğini belirterek “Bu insanlara nazaran kaç sefer gebe kaldım, kaç sefer kürtaj yaptırdım. Geçtiğimiz günlerde göz tabibinden çıkarken bana YENİDEN kürtaj yaptırmıştır dedi bu grup” tabirlerini kullandı.

‘Hadise’nin İstek Zarrab’la tüm konuşmalarını yarın açıklıyorum’

Seren Serengil son olarak, bir televizyon programında bir periyot İstek Zarrab’la evli olan Ebru Gündeş’e seslendi ve “24 saat daha sonra senin intikamını alacağım” dedi. Serengil “Yarın İstek Zarrab ve Hadise’nin bütün konuşmalarını, Hadise’nin nitekim İstek Zarrab’la birlikte olduğunu ve ortalarındaki tüm diyalogları yarın açıklıyorum” diye konuştu.

Hadise ise toplumsal medyadaki açıklamasında dedi.

Hadise’nin açıklamaları şöyle:

Bu mesajım tehdit ve taciz edilen tüm bayanlara; SUSMAYIN. BEN DE SUSMUYORUM VE ASLA SUSMAYACAĞIM. elbette Hadise olmanın, ünlü olmanın bir bedeli olacak. Ünlü isimler olarak göz önündeyiz bizi seven de olacak sevmeyen de. Beni biliyorsunuz, genelde konuşmam. Adalete daima güvenirim. FAKAT bu sefer söyleyeceklerim var! Müzikle keyifli olan, işime aşık olan ve aileme bakan bir beşerim. Ben ömrü, ömrümü ve sevenlerimi epeyce seviyorum. Siz istediğiniz sürece ben sahnelerde olacağım, müziklerimi söylemeye devam edeceğim.

‘Bir küme tarafınca taciz ediliyorum’

Kariyerim boyunca kimselerle polemiğe girmedim. Bana Roberto Carlos bacaklı diyenler oldu, obez diyenler oldu ve daha neler söylendi lakin ben daima sustum. Asla polemiğe girmedim. Ben her şeydilk evvel bir BAYANIM, bir beşerim. Ben bir buçuk yıldır bir küme tarafınca taciz ediliyorum, tehdit ediliyorum.

‘Bir buçuk yıldır şantaj yapılıyor’

Bu insanlara nazaran kaç kez gebe kaldım, kaç sefer kürtaj yaptırdım. Geçtiğimiz günlerde göz tabibinden çıkarken bana TEKRAR kürtaj yaptırmıştır dedi bu küme. Bu insanlara göre metres oldum, bu insanlara nazaran bel altı ne geliyorsa aklınıza birçoklarına maruz kaldım. Bu beşerler tarafınca bana tam bir buçuk yıldır şantaj yapılıyor.

‘Adalet Bakanımıza sesleniyorum’

‘Siz kimsiniz? Allah mısınız?’

hiç bir bayan ünlü ya da ünsüz bu türlü tehdit edilemez, hiç kimseye bu biçimde bir şantaj yapılamaz. Bu tecavüzün durması için savaşacağım! Yalnızca kendim için değil, benim üzere tıpkı şeyleri yaşayan, yaşayacak olan bayanlar ve bayan meslektaşlarım için savaşacağım. Siz kimsiniz? Allah mısınız? Bu dünyada kimseye verecek hesabım yok!

Buradan Türk adaletine sesleniyorum ve güveniyorum. Bu her insan hakkında bel altı konuşma hakkını kendinde goren programların katiyen denetim altına alınması gerekiyor, magazin söylemiş olduğiniz şey insanları tehdit etmek değildir.