Gaspçıya direndi, yerde sürüklendi

ahmetbeyler

Active member
Olay, 18 Nisan’da Çukurova ilçesi, Toros Mahallesi’nde meydana geldi. Teze bakılırsa sabah konutuna giden N.Ü. kaldırımda durduğu sırada motosikletle yoldan geçen 2 şüpheliden biri, inerek bayanın sırt çantasını almaya çalıştı. Bayan direnince yere düştü, kuşkulu N.Ü.’yü sürükleyerek çantasını alıp kaçtı.

Takip etti, çantayı kurtardı

Bu sırada bayanın yardım çığlığını duyan apartman vazifelisi Ali Pekmez, şüpheliyi takip etmeye başladı. Pekmez’in takibi sırasında kuşkulu, çantayı yola atıp kaçtı. O anlar güvenlik kamerasına yansırken, çantayı N.Ü.’ye teslim eden Pekmez durumu polise bildirdi. Hastaneye kaldırılan N.Ü.’nün başından yaralandığı, sol bacağında kırık oluştuğu lakin genel sıhhat durumunun güzel olduğu açıklandı.

‘Yakalayamadım, peşinden koştum’

Polis takımları kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlatırken, olaya şahit olan Ali Pekmez “Binanın etrafında dolaşırken bir bayanın yardım çığlığını duydum. Yola çıktığımda hırsızın üzerime gerçek koştuğunu fark ettim. Yakalamaya çalıştım lakin kaçtı. çabucak sonrasında peşinden koştum. Otoyol köprüsü üstündeki tel örgülerin içinden yola atlayıp, kaçtı. Çantayı da yola attı. Polisi arayıp ihbarda bulundum” dedi.