ahmetbeyler
Active member
Afyonkarahisar Vilayet Tarım ve Orman Müdürlüğü’nde bakılırsavli 3 besin denetim nazaranvlisi, ramazan kontrolü kapsamında Kanlıca Mahallesi’ndeki bir fırında hijyen denetimi yaptı. Kanlıca Mahallesi’ndeki fırını inceleyen gruplar, ceza yazma tartışmasında işletme sahipleri tarafınca darbedildi. yavaşça yaralan üç bakılırsavli, olayın akabinde şüpheliler hakkında cürüm duyurusunda bulundu. Vilayet Tarım ve Orman Müdürlüğü toplumsal medya hesabından, olaya ilişkin cep telefonu kamerasıyla kaydedilen manzaraları paylaşıp, saldırıyı duyurdu. Manzaralarda, saldırganın bayan bakılırsavlinin elinden makbuzu alıp iteklediği, erkek bakılırsavliye ise tekme ve yumruk attığı yer alıyor.
Toç Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Lideri Nevzat Karakoçan, besin denetim takımına saldırıyı kınadı. Karakoçan, “Faillerin hak ettikleri cezaya çarptırılmaları konusunda türel olarak tüm süreci yakından takip edeceğiz” dedi.
Toç Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Lideri Nevzat Karakoçan, besin denetim takımına saldırıyı kınadı. Karakoçan, “Faillerin hak ettikleri cezaya çarptırılmaları konusunda türel olarak tüm süreci yakından takip edeceğiz” dedi.