Eski NBA yıldızı: “Khloe eşimdi, kokain metresim”

Anje

Global Mod
Global Mod
Los Angeles Lakers’ın eski yıldızı Lamar Odom, TMZ’ye çarpıcı açıklamalar yaptı.

43 yaşındaki Lamar Odom, “Khloe Kardashian benim eşimdi, kokain ise metresimdi.” kelamlarıyla dikkat çekti.

Odom, 2015 yılında tabana vurmuş ve çok uyuşturucu, alkol ve cinsel bağ niçiniyle komaya girmişti. Khloe Kardashian’ın bu sorunlardan haberinin olduğunu söyleyen Odom, “Kokain, evliliğimin bir kesimiydi. Khloe’ye söylemiştim. Biliyordu. bu biçimde bir şeyi sonsuza kadar saklayamazdım aslına bakarsanız. Ona anlattıktan daha sonra benim yanımda durmayı tercih etmişti. Komaya girdim lakin mucize yapıtı hayatta kalabildim. Bu tip şeyler çılgıncadır biliyorsunuz.” açıklamasını yaptı.

1999 NBA draftında 4. kolay seçilen Lamar Odom; LA Clippers, Miami Heat, LA Lakers, Dallas Mavericks, LA Clippers ve son olarak 2014 yılında kısıtlı bir süre için İspanyol takımı Baskonia’nın formasını giydi.

2009 ve 2010’da NBA şampiyonlukları yaşayan Odom, 2011’de NBA’in En Yeterli Altıncı Adam ödülünün sahibi olmuştu.

Odom, NBA mesleği boyunca 13.3 sayı, 8.4 ribaund ve 3.7 asist ortalamaları yakaladı.