ahmetbeyler
Active member
Bunu ben söylemiyorum. İktidarın inandığı güvendiği muharrirler da söylüyor.
Alışılmış ki açık açık söylemiyorlar. İma ediyorlar, yeni periyoda hazırlık yapıyorlar, ben söylemiştim konumuna yatıyorlar.
Evvelden hepsi sapına kadar Fethullahçıydı. Fethullah’ın kaybettiğini anladıkları an döndüler; Erdoğancı oldular.
İsim isim saymayayım. bir daha dönme hazırlığındalar.
İçlerinde en dönek olanı (Fethullah ile fotoğraf çektirip, gurur vesikası üzere yayınlayanı) diyor ki;
Kitleler iktisada bakar.
Hakikat kelama ne denir ki!
Kitleler iktisada bakarsa, Recep Tayyip Erdoğan’ın bir gün bile o koltukta oturmaması lazım.
Sayılara girmeyeceğim. Erdoğan/Bahçeli iştirakinin başladığı gün dolar kaç liraydı bugün kaç lira?
Akaryakıt kaç liraydı artık kaç lira?
Bu ortada dünyada ekonomik kriz mi oldu, dünyada güç fiyatları mı arttı?
Yoo..
Dünya yerinde durdu, biz iktidarın yani Erdoğan’ın ideolojik takıntısı niçiniyle battık!..
Bırakın tek adam rejimine geçtiğimiz günü. Altı ay önceye dönelim. Dolar 8 lira 30 kuruştu. Artık 14 lira…
niye?
Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsi takıntısı yüzünden.
Hayat niye değerli?
Bu gerçeği yazamayanlar, yazmaya cüret edemeyenler Millet İttifakı’nı yerden yere vurmak için; nerede ülkeyi kurtaracak ekonomik programınız diyorlar..
Zımnen ülkenin battığını söylüyorlar…
Zımnen ülkenin kurtarılmaya gereksinimi olduğunu söylüyorlar…
Zımnen bu rejimi yürümediğini ima ediyorlar…
Alışılmış korka korka…
Artık, korkmadan söyleyin….
Tek adam rejimine geçmedilk evvel Türkiye nasıldı artık nasıl?
Tek adam rejimine geçmedilk evvel hayatınız daha mı uygundu artık daha mı güzel?
Tek adam rejimine geçmedilk evvel cüzdanınız daha mı doluydu, bakkala gidince daha mı rahat alışveriş yapıyordunuz?
Tek adam rejimine geçmedilk evvel benzinciye depoyu doldur diyordunuz da artık diyemiyor musunuz?
Tek adam rejimine geçmedilk evvel elektrik faturaları ümüğünüzü sıkmıyor muydu?
Tek adam rejimine geçmedilk evvel hayat daha rahat mıydı?
Yoksa sen de, şikayet ediyorsan canım kardeşim, değiştir nizamı.
Korkma…
İktidara her sabah gül atmaya çalışan canım müellifim ufak ufak dönme.
Açık açık de ki; bugünkü ekonomik krizin, pahalılığın, yüzde 55’e dayanan enflasyonun, 14 liraya vuran doların tek müsebbibi vardır; Erdoğan..
De be canım arkadaşım, yaz be canım müellifim, söyle be televizyon yorumcusu dostum.
Dış güç, Ukrayna savaşı falan öykü..
Problem Erdoğan..
Yazamazsın biliyorum…
Söyleyemezsin biliyorum…
Üzme canını canım arkadaşım. Eleştirdiğin, karşı çıktığın, gelmemesi için kaleminle, söyleminle karşı çıktığın sistem gelince sen de rahat rahat yazacaksın..
Alışılmış ki açık açık söylemiyorlar. İma ediyorlar, yeni periyoda hazırlık yapıyorlar, ben söylemiştim konumuna yatıyorlar.
Evvelden hepsi sapına kadar Fethullahçıydı. Fethullah’ın kaybettiğini anladıkları an döndüler; Erdoğancı oldular.
İsim isim saymayayım. bir daha dönme hazırlığındalar.
İçlerinde en dönek olanı (Fethullah ile fotoğraf çektirip, gurur vesikası üzere yayınlayanı) diyor ki;
Kitleler iktisada bakar.
Hakikat kelama ne denir ki!
Kitleler iktisada bakarsa, Recep Tayyip Erdoğan’ın bir gün bile o koltukta oturmaması lazım.
Sayılara girmeyeceğim. Erdoğan/Bahçeli iştirakinin başladığı gün dolar kaç liraydı bugün kaç lira?
Akaryakıt kaç liraydı artık kaç lira?
Bu ortada dünyada ekonomik kriz mi oldu, dünyada güç fiyatları mı arttı?
Yoo..
Dünya yerinde durdu, biz iktidarın yani Erdoğan’ın ideolojik takıntısı niçiniyle battık!..
Bırakın tek adam rejimine geçtiğimiz günü. Altı ay önceye dönelim. Dolar 8 lira 30 kuruştu. Artık 14 lira…
niye?
Hayat niye değerli?
Bu gerçeği yazamayanlar, yazmaya cüret edemeyenler Millet İttifakı’nı yerden yere vurmak için; nerede ülkeyi kurtaracak ekonomik programınız diyorlar..
Zımnen ülkenin battığını söylüyorlar…
Zımnen ülkenin kurtarılmaya gereksinimi olduğunu söylüyorlar…
Zımnen bu rejimi yürümediğini ima ediyorlar…
Alışılmış korka korka…
Artık, korkmadan söyleyin….
Tek adam rejimine geçmedilk evvel Türkiye nasıldı artık nasıl?
Tek adam rejimine geçmedilk evvel hayatınız daha mı uygundu artık daha mı güzel?
Tek adam rejimine geçmedilk evvel cüzdanınız daha mı doluydu, bakkala gidince daha mı rahat alışveriş yapıyordunuz?
Tek adam rejimine geçmedilk evvel benzinciye depoyu doldur diyordunuz da artık diyemiyor musunuz?
Tek adam rejimine geçmedilk evvel elektrik faturaları ümüğünüzü sıkmıyor muydu?
Tek adam rejimine geçmedilk evvel hayat daha rahat mıydı?
Yoksa sen de, şikayet ediyorsan canım kardeşim, değiştir nizamı.
Korkma…
İktidara her sabah gül atmaya çalışan canım müellifim ufak ufak dönme.
Açık açık de ki; bugünkü ekonomik krizin, pahalılığın, yüzde 55’e dayanan enflasyonun, 14 liraya vuran doların tek müsebbibi vardır; Erdoğan..
De be canım arkadaşım, yaz be canım müellifim, söyle be televizyon yorumcusu dostum.
Dış güç, Ukrayna savaşı falan öykü..
Problem Erdoğan..
Yazamazsın biliyorum…
Söyleyemezsin biliyorum…
Üzme canını canım arkadaşım. Eleştirdiğin, karşı çıktığın, gelmemesi için kaleminle, söyleminle karşı çıktığın sistem gelince sen de rahat rahat yazacaksın..