Ekrem İmamoğlu’ndan halka davet

ahmetbeyler

Active member
İstanbul Büyükşehir Belediye Lideri Ekrem İmamoğlu, Ramazan Bayramı niçiniyle toplumsal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

‘En hoş bayram hediyesi…’

Dayanışmaya dikkat çeken İmamoğlu halka davette bulunarak, “Herkese keyifli, huzurlu bir bayram diliyorum. Ramazan ayı boyunca paylaştığımız iftar sofralardaki üzere birliği, birlikteliği ve dayanışmayı bayramda da devam ettirelim. Askıdan bir fatura almak en hoş bayram hediyesi” tabirlerini kullandı.

İmamoğlu’nun paylaştığı görüntüde ise şu tabirler yer aldı;

Bir ay boyunca iftar sofralarında buluştuk. Dayanışmanın, birlik ve birlikteliğin, kardeşliğin tadını paylaştık. Her vakit bu hoş ayda olduğu üzere yardımlaşma, müsamaha, sevgi ve hürmet rehberimiz oldu. Ulu Allah’tan uygunluklar ve hoşluklar diledik.

‘Askıda faturayı unutmayın’

Bu hoş ayda yaşadığımız bu bütün hoş hisler daima devam etsin istiyoruz. Dayanışma daima olsun. Askıda faturayı unutmayın. Allah ibadetlerinizi kabul etsin.

Ramazan Bayramı’nın tüm İslam elemine ve dünyaya başta barış (oldukca muhtaçlığımız var) sıhhat ve rahmet getirmesini yürekten temenni ediyorum.

Uzun vakit daha sonra pandemi bitti ve pandeminin olmadığı bir ortamda Ramazan Bayramı’nı daima birlikte idrak edeceğiz.

Eşsiz vakit içinderın, o hoş bayramların tadını ve coşkusunu bir defa daha yaşayacağımızı ümit ediyorum. Ailenizle birlikte hepinize huzurlu bir bayram diliyorum.

Herkese mutlu, huzurlu bir bayram diliyorum. Ramazan ayı boyunca paylaştığımız iftar sofralardaki gibi birliği, beraberliği ve dayanışmayı bayramda da devam ettirelim.

Askıdan bir fatura almak en güzel bayram hediyesi; https://t.co/62jDghmHFp pic.twitter.com/MO4Rt8IIyh

— Ekrem İmamoğlu (@ekrem_imamoglu) May 1, 2022