Düğünde maganda kurşunuyla vuruldu: Müzisyen hayatını kaybetti

ahmetbeyler

Active member
Osmaniye’nin Kadirli ilçesi Kesikkeli Köyü’nde bir düğün sırasında müzik eşliğinde oynayanların yanına gelen 2 kişi ellerindeki tabancayla havaya ateş etti. Kurşunlardan biri o sırada oynayanların çabucak yanında zurna çalan 41 yaşındaki Emre Tıptaş’a isabet etti.

Göğsünden vurulan Emre Tıptaş birkaç adım attıktan daha sonra kanlar içerisinde yere yığıldı. Köy muhtarı tarafınca özel araçla Kadirli Devlet Hastanesi’ne gdolayılen Tıpbaş, yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamadı. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin akabinde Tıptaş’ın cenazesi, Kadirli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Jandarma, Tıptaş’ın vefatına niye olan kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Mahalle muhtarı Murat İspir, yaşanan olaya reaksiyon göstererek, “Bir müzisyen arkadaş vuruldu. Olaya ben de müdahale ettim. Arkadaşımızı hastaneye götürdük lakin maalesef kurtulamadı. Sonuna kadar bu işin takipçisi olacağım ve köylerde bu silahı attırmayacağım. Bu düğünlerde bu iş olamayacak” dedi.