Chicago’lu işadamı ve hırslı hayırsever James Crown, 70 yaşında öldü

Anje

Global Mod
Global Mod
1983’te yatırım bankacısı Paula Hannaway ile tanıştığı Salomon’da başkan yardımcısı oldu. 1985’te evlendiler ve Chicago’ya taşındılar ve burada Bay Crown, ailesinin yatırım şirketine katıldı.

Bay Crown, karısı ve ebeveynlerine ek olarak iki erkek kardeş, Steve ve Daniel tarafından hayatta kaldı; dört kız kardeş, Patricia (PC olarak bilinir), Susan, Sara ve Janet Crown; üç kız, Torie, Hayley ve Summer Crown; bir oğul, W. Andrew Crown; ve iki torun.

Aspen’de bir evi olan Bay Crown, aynı zamanda hevesli bir kayakçı ve bir tatil yeri işleten Aspen Kayak Şirketi’nin yönetici ortağıydı.

Aile ifadesi, kaza olduğunda Bay Crown’un Aspen Motor Sporları Parkı’nda ne yaptığını söylemedi. Parkın web sitesinde, üyelerin yarışmak için haftada iki kez bir araya geldikleri, tipik olarak bir eleme seansı ve ardından “Spec Racer Toyotas” da “hızlı tempolu tekerlekten tekerleğe aksiyon” içeren iki yarış için toplandıkları belirtiliyor.

Devre aramalara veya bir e-postaya yanıt vermedi.

Bay Crown yakın zamanda Chicago’daki silahlı şiddeti ele almaya başladı ve şehrin iş liderlerini şehrin yetersiz hizmet alan bölgelerinde binlerce iş yaratmaya teşvik etti, sivil şiddet müdahale programlarına milyonlarca dolar tahsis etti ve kolluk kuvvetlerini ve düşük gelirli toplulukları destekledi. .

Çabanın hem Chicago’nun üst sınıfına hem de düşük gelirli sakinlerine fayda sağlayacağını söyledi.

Bay Crown, Chicago Sun-Times’a “Fedakarlıkları var” dedi. “Ama aynı zamanda aydınlanmış bir kişisel çıkarınız da var: Güvende olmak istiyorum, çalışanlarımın işe gelmesini istiyorum, turistlerin dükkanımı ziyaret etmesini istiyorum, her ne olursa olsun.”

Emily Flitter habere katkıda bulundu.