ahmetbeyler
Active member
Seyahat Parkı aksiyonlarına ait beraat sonucunın bozulmasının akabinde Osman Kavala’nın da ortalarında bulunduğu 17 sanıklı davada karar çıktı. Mahkeme, Osman Kavala’ya ağırlaştırılmış müebbet mahpus cezası verdi. Mücella Yapan, Çiğdem Mater, Hakan Altınay, Can Atalay, Mine Özerden, Yiğit Ali Ekmekçi, Tayfun Kahraman’a da 18’er yıl mahpus cezası verildi.
‘Seni gidi gezici’
sonucun akabinde toplumsal medya hesabından açıklama yapan Cem Yılmaz, kendisine seyahate gitmediği biçimde “En başta sensin, sen. Seni gidi Gezici” sözlerinin kullanıldığını hatırlatarak “Bu mevzunun ne kadar ciddiyetsiz olduğunu ve bir o kadar önemli olduğunu anlıyorum” tabirlerini kullandı.
Yılmaz’ın paylaşımı şöyle:
Gezl Parkına hiç gitmediğim biçimde o günlerden bu güne “En başta sensin,sen. Seni gidi Gezici” diye saldırıldığından yola çıkarak bu mevzunun ne kadar ciddiyetsiz oldugunu ve bi o kadar önemli olduğunu anlıyorum. Kim olduguna bakıyolar ne yaptığına değil.
‘Seni gidi gezici’
sonucun akabinde toplumsal medya hesabından açıklama yapan Cem Yılmaz, kendisine seyahate gitmediği biçimde “En başta sensin, sen. Seni gidi Gezici” sözlerinin kullanıldığını hatırlatarak “Bu mevzunun ne kadar ciddiyetsiz olduğunu ve bir o kadar önemli olduğunu anlıyorum” tabirlerini kullandı.
Yılmaz’ın paylaşımı şöyle:
Gezl Parkına hiç gitmediğim biçimde o günlerden bu güne “En başta sensin,sen. Seni gidi Gezici” diye saldırıldığından yola çıkarak bu mevzunun ne kadar ciddiyetsiz oldugunu ve bi o kadar önemli olduğunu anlıyorum. Kim olduguna bakıyolar ne yaptığına değil.
Gezl Parkına hiç gitmediğim halde o günlerden bu güne “en başta sensin,sen. Seni gidi Gezici “ diye saldırıldığından yola çıkarak bu konunun ne kadar ciddiyetsiz oldugunu ve bi o kadar ciddi olduğunu anlıyorum. Kim olduguna bakıyolar ne yaptığına değil.
— Cem Yılmaz (@CMYLMZ) April 25, 2022