Call of Duty Vanguard 2 hafta boyunca fiyatsız oldu!

Anje

Global Mod
Global Mod
Geçtiğimiz aylarda Microsoft tarafınca satın alınan dev oyun stüdyosu Activision – Blizzard cephesinden yeni haberler geliyor. Activision – Blizzard tarafınca geçtiğimiz yılın sonlarında yayımlanan Call of Duty’nin son oyunu Call of Duty Vanguard’ı denemediyseniz size hoş bir haberimiz var.

Call of Duty Vanguard 2 Haftalığına Fiyatsız Oynanabilecek

Call of Duty Vanguard geliştiricileri tarafınca yapılan açıklamada, 30 Mart – 13 Nisan tarihleri içinde oyunun tanınan olan fazlaca oyunculu modu fiyatsız olarak oynanabilecek. Vanguard’ın epey oyunculu oyun modu yeni dönemin iki haritası, yeni bir objektif modu ve oyunun tanınan haritaları da fiyatsız olarak oynanabilecek.

Vanguard oyununun fazlaca oyunculu modu için gelecek olan fiyatsız oyun modunda, orta büyüklükte haritalar bulunacak. Bu haritalar içinde Kazablanka ve Gondola yer alacak. Oyunun bu haritalarından birisi Fas kentinde bulunuyor. Bir öbür harita ise Alpler’de bulunuyor. Oyuncular her iki haritada da farklı tecrübeler yaşayacak.

Call of Duty’nin eleştirmenlerden farklı yorumlar alan Call of Duty Vanguard oyunu beklenen çıkışını yapamadı. Oyunun 2. dönemi 22 Mart tarihinde çıkan büyük bir güncelleme ile başladı. İkinci dönemde oyuna bir epey yeni içerikle birlikte yeni haritalar, kozmetikler ve Snoop Dog eşyaları eklendi. Call of Duty: Vanguard geçen Kasım ayında PlayStation 4 ve 5, Xbox One ve Xbox 360 ve Windows PC için piyasaya sürüldü.

Call of Duty Vanguard Sistem İhtiyaçları

Asgarî

İşletim sistemi: Windows 10 64-bit
İşlemci: Intel Core i3-4340 ya da AMD FX-6300
RAM: 8 GB
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 960 ya da AMD Radeon RX 470
Ekran kartı hafızası: 2 GB
Depolama: 36 GB (Çok oyunculu modda)

Önerilen:

İşletim sistemi: Windows 10 64-bit ya da Windows 11 64-bit
İşlemci: Intel Core i5-2500K ya da AMD Ryzen 5 1600X
RAM: 12 GB