Bill Gates: Kollara çip takmak bana mantıklı gelmiyor, bunu niye yapmak isteyeyim?

celikci

Active member
Bill Gates: Kollara çip takmak bana mantıklı gelmiyor, bunu niye yapmak isteyeyim?
Eski Microsoft CEO’su ve Bill & Melinda Gates Vakfı’nın kurucusu Bill Gates, Twitter hesabından yaptığı soru-cevap etkinliğinde, Omicron hadisesiyle ilgili olarak ‘yakında mevsimsel grip üzere tedavi edilebileceğini’ söylemiş oldu ve ‘en azından gelecek yıl için hayli fazla bağışıklık yaratacağını’ deklare etti.

Omicron varyantı konusunda ikazlarda bulunan Gates, varyantın ‘sağlık sistemlerine meydan okuyacağı’ konusunda ihtarlarda bulundu. Gates’e bakılırsa Omicron, başka varyantlara nazaran nispeten daha yavaşça olsa da, hastaneler, tıbbi bakıma gereksinim duyan hayli sayıda Omicron hadisesi ile dolmuş olabilir.

Sputnik’in aktardığına göre Gates ayrıyeten, ‘şimdilik Omicron’dan daha bulaşıcı bir varyantın ortaya çıkmasının mümkün olmadığını’ düşündüğünü söylese de, “Pandemide hayli şaşırdık” tabirlerini kullandı. Gates, “Omicron bir ülkeden geçtiğinde, yılın geri kalanında epeyce daha az hadise görülmelidir, bu biçimdece Covid daha epey mevsimsel grip üzere tedavi edilebilir” dedi.

Korona virüsü konusundaki yanlış bilgilere de değinen Gates, hakkında sıkça öne sürülen, insanlara ‘çip yerleştirildiğine ilişkin’ komplo teorilerine de değinerek “Kollara çip takmak bana mantıklı gelmiyor, bunu niye yapmak isteyeyim?” dedi. (Sputnik)

ALINTIDIR