Balkona çıkıp ‘İmdat, beni öldürecekler, kurtarın’ diye bağırdı: Mahalleli seferber oldu

ahmetbeyler

Active member
Olay, dün gece saatlerinde 15 Mayıs Mahallesi’nde yaşandı. Teze bakılırsa, apartmanın ikinci katında yalnız yaşayan M.Y., konutunun balkonundaki demir korkuluklara çıkıp, yardım çığlıkları attı. ‘Evde birileri var’ diyerek bağıran M.Y.’yi kurtarmak için mahalle halkı seferber oldu. Kimi vatandaşlar balkondaki M.Y.’nin intihar teşebbüsünde bulunduğunu ya da şiddete uğradığını sandı. Çığlıkları duyan vatandaşlar balkondaki M.Y.’nin yardımına koştu. Komşular M.Y.’ye düşmemesi için “Polis geliyor, bekle, seni kurtaracaklar” diye telkinde bulundu. M.Y. balkonda “Kapıya dayandılar, meskende birileri var. Beni öldürecekler, yardım edin, imdat, hayatım tehlikede, bayan öldürüyorlar” diye bağırmaya devam etti. M.Y. çığlık attıkça mahalledeki panik de arttı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve acil sıhhat grupları sevk edildi. Olay yerine gelen polis takımları, konutta ve etrafında yaptığı incelemede hiç kimseyi bulamadı. Etraftaki güvenlik kamera kayıtlarını da inceleyen polis meskene ya da kapıya kimsenin gelmediğini tespit etti. Balkondaki M.Y. ise itfaiye takımları tarafınca merdivenle indirildi. İtfaiye aracının sepetinde yardım istemeye devam eden M.Y.’yi polisler kuvvetlikle sakinleştirmeye çalıştı. M.Y. tedavi edilmek üzere acil sıhhat takımı tarafınca Denizli Devlet Hastanesi’ne gdolayıldü. M.Y.’nin ruhsal tedavi gördüğü ortaya çıktı.