Avrupa Güreş Şampiyonası Recep Aktaş’tan bronz madalya!

Anje

Global Mod
Global Mod
Macaristan’da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası’nda erkekler hür tarz 65 kiloda çaba eden ulusal atlet Münir Recep Aktaş, bronz madalyanın sahibi oldu.

Başşehir Budapeşte’de geçekleştirilen tertibin ikinci gününde Münir Recep, özgür tarz 65 kilo üçüncülük müsabakasında Moldovalı Maxim Sacultan ile karşılaştı.

Rakibini tuşla yenen ulusal güreşçi, bronz madalya elde etti.

Şampiyonadaki birinci maçında Fransız Quentin Sticker’i 11-0 teknik üstünlükle yenen Münir Recep, çeyrek finalde Azerbaycanlı Haji Aliyev’e mağlup olmuştu.

Türkiye’ye 2022 Avrupa Güreş Şampiyonası’nda birinci madalyayı kazandıran Münir Recep, müsabakanın akabinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Büyüklerde birinci madalyasını alan ulusal güreşçi, “Şampiyonaya katılmamda emeği geçen herkese, aileme hayli teşekkür ediyorum. Üzerimde her insanın emeği fazlaca fazla. 70 milyonu temsil ediyoruz, elimizden gelen çabayı sonuna kadar vermeye çalışıyoruz. Bu sefer üçüncü oldum, büyüklerde birinci madalyamı kazandım. İnşallah, ilerleyen devirlerde altın madalyayla röportaj vermek nasip olur.” tabirlerini kullandı.