Jahrein kullanıcı isimli eski Twitch yayıncısı Ahmet Sonuç, AKP İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak’ın takipçileri ile sahur yaptığı yemeğe ilişkin fotoğrafı eleştirdi.
Kadak, Twitter’dan yaptığı paylaşımda toplumsal medyadan davet ettiği 25 bireyle Çengelköy’de sahur yaptığını deklare etti.
“25 KİŞİ OLDUĞUNA İNANANLAR İÇİN ELİMDE SATILIK BİR KÖPRÜ VAR”
Jahrein, “Sosyal medyadan davet edilen rastgele 25 kişi olduğuna inananlar için elimde satılık bir köprü var” sözlerini kullandıktan daha sonra Kadak ile Twitter’dan birbirine girdi.
Jahrein’in eleştirel karşılığı daha sonrasında ikili içinde gerginlik yaşanmaya başladı.
KADAK’TAN CEVAP GECİKMEDİ
Jahrein’in paylaşımına karşılık veren Kadak, “Biraz daha zorlarsan dikkat çekmek için daima sayfa yenileyip karşılık yazacak tweet aradığını düşüneceğiz” kelamlarına yer verirken kapısının Jahrein’e her vakit açık olduğunu da not düştü.
KADAK’I YAYINLARINA DAVET ETMİŞTİ
Jahrein ve Rümeysa Kadak içindeki gerginliğin devam etmesi üzerine 20 sefer Twitch yayınına çağırdığı biçimde Kadak’ın gelmediğini söz eden Jahrein, “Sahte samimiyet işini büyüklerinden âlâ öğrenmişsin Rümeysa. Tebrik ederim” kelamlarına yer verdi.
“SANA OLUMLU DÖNÜŞ YAPTIĞIMI HATIRLAMIYORUM”
Rümeysa Kadak “Yayın daveti için yazdığını kabul edeceğini beklemiyordum. yemin ettiğim Twitch yayıncıları oldu ancak sana olumlu dönüş yaptığımı hatırlamıyorum” dedi.
TEK TEK AÇIKLADI
Jahrein, sahura katılanların kimler olduğunu tek tek inceledi ve deklare etti.
Katılanların TÜGVA ve AKP’ye yakın olduklarını lisana getiren Jahrein yaptığı paylaşımlar daha sonrasında, Mina Kahraman isimli bayanın kendisini “gavur” ve “it” diye tehdit ettiğini de deklare etti.
Kadak, Twitter’dan yaptığı paylaşımda toplumsal medyadan davet ettiği 25 bireyle Çengelköy’de sahur yaptığını deklare etti.
Sosyal medyadan davet ettiğimiz 25 arkadaşla sahurda Çengel’deyiz.Herkese hayırlı sahurlar! pic.twitter.com/07626mzj90
— Rumeysa Kadak (@RumeysaKadak) April 19, 2022
“25 KİŞİ OLDUĞUNA İNANANLAR İÇİN ELİMDE SATILIK BİR KÖPRÜ VAR”
Jahrein, “Sosyal medyadan davet edilen rastgele 25 kişi olduğuna inananlar için elimde satılık bir köprü var” sözlerini kullandıktan daha sonra Kadak ile Twitter’dan birbirine girdi.
Bu arkadaşların sosyal medyadan davet edilen rastgele 25 kişi olduğuna inanlar için elimde satılık bir köprü var. https://t.co/04tSmJsCk1
— Jahrein(@jahreindota) April 20, 2022
Jahrein’in eleştirel karşılığı daha sonrasında ikili içinde gerginlik yaşanmaya başladı.
KADAK’TAN CEVAP GECİKMEDİ
Jahrein’in paylaşımına karşılık veren Kadak, “Biraz daha zorlarsan dikkat çekmek için daima sayfa yenileyip karşılık yazacak tweet aradığını düşüneceğiz” kelamlarına yer verirken kapısının Jahrein’e her vakit açık olduğunu da not düştü.
Biraz daha zorlarsan dikkat çekmek için sürekli sayfa yenileyip cevap yazacak tweet aradığını düşüneceğiz :d
Ama sen de haklısın ajans çalışmaları dışında doğal bir etkinlik görmediğiniz için :’
Neyse sana da kapımız açık, bekleriz ) https://t.co/uUjAUcJVgR
— Rumeysa Kadak (@RumeysaKadak) April 21, 2022
KADAK’I YAYINLARINA DAVET ETMİŞTİ
Jahrein ve Rümeysa Kadak içindeki gerginliğin devam etmesi üzerine 20 sefer Twitch yayınına çağırdığı biçimde Kadak’ın gelmediğini söz eden Jahrein, “Sahte samimiyet işini büyüklerinden âlâ öğrenmişsin Rümeysa. Tebrik ederim” kelamlarına yer verdi.
20 kere yayına çağırdığım, yazışıp görüştüğümüz, kontağı kendisi kesen Rumeysa’nın bu içtenliği gerçekten gönlümü fethetti.
Sahte samimiyet işini büyüklerinden iyi öğrenmişsin Rumeysa. Tebrik ederimhttps://t.co/x8bwooNJ2a
— Jahrein(@jahreindota) April 21, 2022
“SANA OLUMLU DÖNÜŞ YAPTIĞIMI HATIRLAMIYORUM”
Rümeysa Kadak “Yayın daveti için yazdığını kabul edeceğini beklemiyordum. yemin ettiğim Twitch yayıncıları oldu ancak sana olumlu dönüş yaptığımı hatırlamıyorum” dedi.
Görüştük ve kontak mı kurduk?
Yayın daveti için yazdığını kabul edeceğini beklemiyordumSöz verdiğim Twitch yayıncıları oldu ama sana olumlu döndüğümü hatırlamıyorum. Teşekkür ederim 20 davetin için. Ama yayına davet için bulaşmak da çokbe hocam :d yapma kendine bunu https://t.co/0zzjxOVCir
— Rumeysa Kadak (@RumeysaKadak) April 21, 2022
TEK TEK AÇIKLADI
Jahrein, sahura katılanların kimler olduğunu tek tek inceledi ve deklare etti.
Katılanların TÜGVA ve AKP’ye yakın olduklarını lisana getiren Jahrein yaptığı paylaşımlar daha sonrasında, Mina Kahraman isimli bayanın kendisini “gavur” ve “it” diye tehdit ettiğini de deklare etti.
1) Dun sevgili vekilimiz @RumeysaKadak'ın "Sosyal medyadan davet ettiğimiz 25 arkadaşla sahurdayız" başlıklı bu PR fotoğrafıyla dalga geçmiştim. Kendisi de bana çok kızmıştı. Bakalım bu buluşmalara kimler geliyormuş. Twitsel başlasın. İnternet güzel aygıt! pic.twitter.com/ll7Zoj7Cxh
— Jahrein(@jahreindota) April 22, 2022