AKP’de bir istifa daha: Özel sebeplerden dolayı…

ahmetbeyler

Active member
AKP Adana Vilayet Teşkilatı’nda istifa sarsıntısı yaşandı. Partinin Adana Vilayet İdare Heyeti üyesi Emine Karaköse vazifesinden istifa etti.

Emine Karaköse, sonucunı Twitter hesabından duyurdu. İstifa sonucuna münasebet olarak ‘özel sebepler’ demesi dikkat çeken Karaköse, istifası duyurusunda şu sözleri kullandı:

“Özel sebeplerden dolayı Vilayet İdare Konseyi üyeliğimden istifa ediyorum, bir AK Parti sevdalısı olarak her vakit partimin yanındayım.”

Özel sebeplerden dolayı İl yönetim kurulu üyeliğimden istifa ediyorum,bir Akparti sevdalısı olarak her zaman partimin yanındayım.

— Emine Karaköse (@eminekarakose01) April 7, 2022

“Adayımız yanlıştı”

AKP’li Emine Karaköse, 2019 yılında Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nı Millet İttifakı’nın adayı Zeydan Karalar’ın kazanmasının akabinde verdiği bir röportajda “Karaisalı’da, Pozantı’da ve makul ilçelerde biz mecliste çoğunluğa sahipsek lakin belediye lideri bizim partimizde değilse bu adayımızın yanlışlığını gösterir. Bunu hiç bir biçimde şahsım ismine söylemiyorum, hepsi bizim kıymetli kardeşimizdir. Yalnızca olaya seçmen gözüyle bakıp, empati yapıyorum” demişti.