AK Trol ‘Cumhur Frankfurt’ Mustafa Şentop’tan özür diledi

DrEMEL

Global Mod
Global Mod
Gazeteci İbrahim Haskoloğlu, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “şahsi ayrıntıları hukuka karşıt yolla ele geçirmek” suçlamasıyla başlatmış olduğu soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.

Haskoloğlu’nun, TBMM Lideri Mustafa Şentop ile yaptığı bir söyleşi sırasında çekilmiş fotoğrafları toplumsal medyanın gündemine oturmuştu.

Şentop ile tutuklanan gazeteci İbrahim Haskoloğlu’nun fotoğrafını paylaşıp “Arkadaşa pak don lazım” diye yazan ve AKP yanlısı paylaşımlarla Twitter’da 300 bin şahıstan çok takipçiye sahip olan AK Trol hesap “Cumhur Frankfurt”, Şentop’un yansısına yol açmıştı.

ŞENTOP: BİRİNCİ KEZ BOZUYORUM PRENSİBİMİ

Şentop cevap olarak “Terbiyesizlik yapma” diyerek “Trollerle muhatap olmadım bugüne kadar. Birinci sefer bozuyorum prensibimi. Lakin suret-i haktan görünüp iç operasyon çekenlere gereken yanıtı vermek icab ediyor kimi zaman” sözlerini kullanmıştı.

Şentop bugün yaptığı açıklamada da “Akşam bir toplumsal medya saldırısı ile karşı karşıya kaldım. Daha evvel bu tıp hususlara girerek yanıt yetiştirmek üzere bir geleneğim yoktu. Bu mevzuyu kapatmayacağım” demişti.

AK TROL ÖZÜR DİLEDİ

Cumhur Franfurt” akşam saatlerinde yeni bir paylaşım yaparak Şentop’tan özür diledi.

Sözkonusu hesaptan yapılan paylaşımda “Az evvel Meclis Liderimiz Mustafa Şentop’u arayarak kendilerine Cumhur Frankfurt’a has üslup konusunda haddimi aştığımı ve hiç bir taraf ile irtibatlı olmadığımı söz ettim. Sağolsunlar, büyüklük ve anlayış gösterdiler. Yalnızca tenhada özür dilemeyeyim istedim” denildi.